Wie is de beste voetballer van de voorbije 10 jaar?

Steurbaut Kersten
| 352 reacties
Wie is de beste voetballer van de voorbije 10 jaar?
Foto: © SC

Volgende week wordt de Gouden Schoen uitgereikt voor de beste voetballer van 2010. Maar wie is de beste voetballer van de voorbije 10 jaar? Pär Zetterberg, Vincent Kompany, Steven Defour of misschien Timmy Simons. U kan het vanaf morgen zelf beslissen.

Kijkt u met heimwee terug naar de tijd dat Pär Zetterberg als een echte patron over de Belgische voetbalvelden heerste of geniet u nog steeds van de eerste baltoetsen van Vincent Kompany in het eerste elftal?

Of verlangt u misschien terug naar de periode waarin Timmy Simons onder leiding van Trond Sollied Club Brugge in vijf jaar tijd naar twee landstitels, twee nationale bekers en een Europese triomf op AC Milan stuwde?

Misschien zit de opmars van de kleine en kwetsbare Steven Defour bij Racing Genk tot autoritaire leider van Standard nog vers in uw geheugen. Of de reddingen van Vedran Runje, het ontbolsteren van toptalenten Yaya Touré en Eboué bij Beveren, de dribbels van Bryan Ruiz of de fratsen van Andres Mendoza.

Vanaf morgen kan u op bij ons zelf kiezen wie er in het beste elftal van het voorbije decennium staat. Iedere dag stellen we u een preselectie voor van de beste spelers voor iedere positie. U kiest gewoon wie de beste is. Maandag beginnen we met de doelmannen, een week later eindigen we met de trainers.

Dagelijks kan u ook een exclusief interview lezen over het Belgische voetbal van de voorbije tien jaar. Laat de strijd om de titel van ‘Beste voetballer van 2000-2010’ beginnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties