Zware knieblessure voor Mike Smet?

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Zware knieblessure voor Mike Smet?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen heeft dinsdag tijdens de stage op Malta al afscheid moeten nemen van een speler. De geblesseerde Mike Smet pakte het ’s middags het vliegtuig terug naar Brussel.

Exact een maand nadat Smet zijn handtekening zette onder zijn eerste profcontract bij Germinal Beerschot, ligt de jonge verdediger al in de lappenmand. Smet liep maandag tijdens de afsluitende oefensessie op de Wilrijkse Pleinen een blessure op.

“Toen ik bij het neerkomen door mijn knie ging, voelde ik een pijnscheut en daarna een beetje een zeurende pijn”, zegt Smet op het virtuele huis van de Antwerpse club. De verdediger maakte de oefensessie nog vol. “Maar deze ochtend stond ik op met een dikke knie.”

Sportarts Chris Goossens onderzocht Smet. “Ik vrees dat hij een letsel aan de kruisband van zijn rechterknie heeft opgelopen. Er zit bloed in de knie, en zoiets is nooit een goed teken.”

Smet pakte dinsdagmiddag het vliegtuig richting België en ondergaat zo snel mogelijk een MRI-scan om de ernst van de blessure aan te tonen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties