KVM-spelers unaniem: "Gelijkspel was een terechte uitslag"

Maarten Van Bever
| 8 reacties
KVM-spelers unaniem: "Gelijkspel was een terechte uitslag"
Foto: © SC

KV Mechelen moest zich gisterenavond na een flauwe wedstrijd tevreden stellen met een gelijkspel bij hekkensluiter Charleroi. Hoewel er vooraf op meer was gehoopt, toonden de meeste spelers zich na de match toch gematigd tevreden met het resultaat.

Anthony Van Loo

“We hadden natuurlijk op meer gehoopt. We zijn naar hier gekomen met de doelstelling om de drie punten te pakken, maar een gelijkspel is de juiste uitslag. We verdienden zeker niet meer. In de eerste helft hebben we een drietal kansen gecreëerd, in de tweede helft bijna geen. Oké, vandaag was het ietsje minder als tegen Eupen, maar al bij al mogen we ook niet klagen met vier op zes op verplaatsing. Het was zeker niet dat we al met Standard en Anderlecht in ons hoofd zaten, we bekijken match per match.”

Yoni Buyens

“Ik ben wel wat ontgoocheld. Ik ben tevreden dat we de 0 konden houden, maar ontevreden omdat we zelf te weinig gevaarlijk konden zijn. Ons spel miste inspiratie vandaag. Er was te weinig beweging vooraan en ook de aansluiting kon beter. In de tweede helft zijn we op die manier vaak onder druk komen te staan, waardoor we ons spel niet konden ontwikkelen. Al bij al is een 0-0 nog niet zo’n slechte uitslag. Charleroi kan je momenteel door de vele nieuwkomers ook nog niet goed inschatten. Voor hetzelfde geld beginnen ze vanaf nu hun matchen te winnen en kan je achteraf zeggen dat wij het hier nog niet zo slecht gedaan hebben.”

Seth De Witte

“Ik vond dat we goed in onze organisatie zijn gebleven, maar aanvallend brachten we inderdaad te weinig. Er zat vandaag te weinig diepgang in ons spel, maar het is nu ook niet dat we hier een onmenselijk slecht resultaat hebben behaald. Laat ons vooral niet beginnen zweven. Iedere wedstrijd moet altijd gespeeld worden. Idem wat die inhaalwedstrijden betreft, sommige mensen doen nu al of die punten binnen zijn, maar zo evident is dat niet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties