Rapide Lebbeke houdt Jong Lede in bedwang

Rapide Lebbeke houdt Jong Lede in bedwang
Foto: © SC

Net zoals in de heenwedstrijd eindigde de match van vandaag op een scoreloos gelijkspel al was de spanning een stuk groter. Jong Lede krijgt Maldegem naast zich en Rapide Lebbeke blijft aan kop in de 2de periode.

Jong Lede trok direct vooruit maar echte kansen leverde dat niet op. Toen Tim Van der Vloedt zich in Lendert Putteman verslikte ging deze alleen af op Peter Heiremans. De bezoekende kapitein omspeelde de thuisportier maar week te ver uit en kans verkeken (8’). Aan het kwartier moest Robin Van Herreweghe een knal van Putteman onschadelijk maken. Diederik Van Driessche kopte een voorzet in de handen van Heiremans (21’).

Een 10-tal minuten na de koffie misrekende Pieter Van den Abbeele zich. Ismail Ben Ayad verscheen alleen voor Kevin Kesteleyn maar deponeerde de bal voorbij de verste paal. Net na het uur kende Rapide pech toen Moussa Ogab een voorzet van Putteman op de dwarsligger katapulteerde. Lede reageerde via Maxime Grobet maar Kesteleyn gaf geen krimp. Aan de overzijde was Heiremans attent bij een schot van Ogab (69’). De thuisploeg dreef het tempo wat op en Kesteleyn had een voetveeg nodig op een trap van Ben Ayad. Lino Uyttenhove vlamde de rebound onbesuisd over.

Jong Lede: Heiremans, Zwart (75’ Uyttenhove), De Grauwe, Van der Vloedt, Van den Bossche, Polfliet, Bovendaerde, Van Herreweghe, Ben Ayad, Grobet (78’ Van den Steen), Govaert.

Rapide Lebbeke: Kesteleyn, K. Scheerlinckx, De Visscher, Heyrman (70’ J. Scheerlinckx), Putteman, D. Van Driessche (80’ Verhaegen), Wauters, Ogab (80’ Lefèvre), Cooreman, De Roover, Van den Abbeele

Doelpunten:geen

Kaarten: geel: 28’ Putteman; 29’ Zwart; 90’ Ben Ayad

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties