Fellaini scoort, Kompany verliest dure punten

Jarryd Naegels
| 4 reacties

In Engeland hebben Vincent Kompany en Dedryck Boyata een 1-0-nederlaag geleden met Manchester City. Onze landgenoten zien het Arsenal van Thomas Vermaelen zo verder uitlopen.

The Gunners boekten immers een makkelijke zeker tegen Wigan. Dankzij een hattrick van Robin van Persie werd het 3-0. Vermaelen is nog een zestal weken out.

Bij City zat Boyata weer in de tribunes. Kompany speelde de hele partij, maar kon de 1-0 bij Aston Villa niet verhinderen. "Dit brengt onze titelkansen niet in het gevaar", bleef hij strijdlustig.

Bij Fulham stond Moussa Dembele weer in de basis na een lange periode van inactiviteit. De aanvaller speelde 75 minuten mee. Stoke City werd met 2-0 verslagen.

Marouane Fellaini wist nog eens te scoren bij Everton. De middenvelder zorgde in blessuretijd voor de gelijkmaker tegen West Ham. Sunderland won, met Simon Mignolet op de bank, met 1-2 bij Blackpool.