Clement: "Via mijn voet tot bij Vargas"

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Clement: "Via mijn voet tot bij Vargas"
Foto: © SC

Philippe Clement bezorgde Club Brugge in het verleden veel mooie momenten. En ook vandaag mogen de Brugse fans ‘Fille’ dankbaar zijn. De verdediger had een ‘voetje’ in het doelpunt van Ronald Vargas.

Kort na de rust opende de Venezolaan de score. “Een doelpunt dat uit de kluts komt vallen”, zegt Clement. “Ik ga in duel met Kouemaha en we blokken beiden de bal. Via de buitenkant van mijn voet komt het leer bij Vargas terecht.”

“Club Brugge heeft geen enkele kans gecreëerd en dat was vanavond onze verdienste, maar daar ben je niets mee als je geen punten pakt. Die organisatie staat trouwens al een heel jaar goed. Als je naar onze positie in het klassement kijkt en telt hoeveel tegendoelpunten we hebben gekregen, dan stel je vast dat we het op dat gebied heel goed doen.”

Het pijnpunt blijft echter kansen creëren. “Er zat vandaag zeker meer in. Er lag heel wat ruimte bij Club Brugge, maar daar hebben we te weinig mee gedaan. Kabananga heeft alvast een goede indruk op mij gemaakt.”

“En je mag ook niet vergeten dat Porokara hier nog maar een paar weken is en dat François net in de basis komt piepen. Dan kan je niet verwachten dat er automatismen in de aanval zijn. Het is dan nog dubbel jammer om vast te stellen dat Lierse en Eupen drie punten pakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties