Gorius: "Nooit aan mezelf getwijfeld"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Gorius: "Nooit aan mezelf getwijfeld"
Foto: © SC

Julien Gorius maakte het enige doelpunt in een bitsige KV Mechelen – KV Kortrijk. “Maar we hebben geen goede match gespeeld”, beseft de Franse middenvelder.

De inhaalwedstrijd tussen Mechelen en Kortrijk leverde geen mooi voetbal op. “Het was gevechtsvoetbal”, vindt Gorius. “Kortrijk vloog er vanaf de eerste minuut hard in. Ze trokken hun voetje zeker niet terug. Wij hebben daar goed op gereageerd, we wisten dat we moesten knokken om de drie punten te pakken. De overwinning is uiteindelijk verdiend.”

Gorius opende al vroeg in de tweede helft de score, zijn zevende van het seizoen. “ Het is leuk om beslissend te zijn, maar het is uiteindelijk niet belangrijk wie de doelpunten maakt. Ik had al wel zeven weken niet gescoord, toch heb ik nooit aan mezelf getwijfeld. Het zijn uiteindelijk de spitsen die moeten scoren. Vandaag waren die niet beschikbaar, dus moesten we het op een andere manier doen.”

Marc Brys posteerde Gorius op links. “Ik speel liever centraal”, zegt de Fransman. “Dat merk je ook aan mijn statistieken. Maar ik pas me aan in de functie van de ploeg. Het belangrijkste is dat we na 90 minuten de drie punten pakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties