Mathijssen: "Drie zeges volstaan"

Steurbaut Kersten
| 27 reacties
Mathijssen: "Drie zeges volstaan"
Foto: © SC

Na Club Brugge ontmoet Jacky Mathijssen met Charleroi vanavond opnieuw een oude bekende. De match in het Zwarte Land is bijna cruciaal voor Germinal Beerschot, beseft de Kielse coach.

Op zijn ontslag bij Charleroi wil Mathijssen niet meer terugkomen. “Dat zijn zaken die misschien op een ander moment nog wel eens naar boven zullen komen, maar op dit moment telt voor mij enkel de sportieve situatie van Germinal Beerschot”, zegt Mathijssen in HLN.

“We moeten drie keer winnen om ons veilig te stellen. Ik zeg niet dat de match op Charleroi een unieke kans is op de eerste van die drie zeges, maar het is zeker wel een échte kans. Mijn groep beseft ook goed genoeg waar we voor staan. Dat hoor ik in de kleedkamer en zie ik op training.”

Mathijssen is blij dat hij er met Nemanja Rnic nog een rechtsachter bijkreeg. “Dat was de enige positie die bij ons niet dubbel bezet was. Voor de overige posities hadden we al wat alternatieven. Er was geen grote nood om veel dingen te doen.” De Serviër is vanavond niet speelgerechtigd omdat het om een inhaalmatch gaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties