Vossen: "Laat media maar over Anderlecht schrijven"

Fabian Morren
| 24 reacties
Vossen: "Laat media maar over Anderlecht schrijven"
Foto: © SC

Vanavond is er de Limburgse derby tussen Racing Genk en Sint-Truiden. "Het blijft voor mij als Limburger een speciale wedstrijd", geeft Jelle Vossen toe in Het Belang van Limburg.

"Voor de meeste andere spelers is dit duel niet zo bijzonder, er wordt in de kleedkamer weinig over gesproken. Maar ik vind het nog altijd belangrijk om dit duel te winnen, dat is al van bij de jeugd zo. Alle jeugdteams speelden diezelfde dag dan tegen STVV, op het einde werd een totaalscore gemaakt", aldus Vossen.

De topschutter van Genk verwacht een lastige wedstrijd. "Zij hebben niets te verliezen, want heel België verwacht dat wij de derby zullen winnen omdat STVV krap in de spelers zit. Maar de nieuwe jongens in de ploeg zullen zich willen bewijzen, daarom moeten wij voor 100% geconcentreerd zijn."

Als Genk wint, sluipt het tot op één punt van Anderlecht. "Iedereen in België zegt dat Anderlecht met twee vingers in de neus kampioen zal worden, maar wij blijven toch aanklampen. Anderzijds betekent die 0-0 niet dat Anderlecht aan het kwakkelen is. De Brusselaars zijn nog steeds de grootste favoriet. En zo heb ik het graag. Laat de media maar over Anderlecht schrijven zodat wij rustig ons werk kunnen doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties