Evens: "Ben een slechte verliezer"

Steurbaut Kersten
| 29 reacties
Evens: "Ben een slechte verliezer"
Foto: © SC

Bernt Evens kreeg het na het laatste fluitsignaal even aan de stok met KVM-coach Marc Brys. “Soms moet ik tot tien tellen tot ik rustig ben”, beseft de verdediger.

In de catacomben van het Jan Breydelstadion was Evens al gekalmeerd, maar op het veld stond hij neus aan neus met Brys. “Ik ben een slechte verliezer, hé”, grijnst de linksback. “We hebben vandaag de kansen gehad om te winnen. Dat vreet dan binnen bij mij.”

“We speelden uiteindelijk een goede wedstrijd”, vindt Evens. “Ik telde drie, vier open kansen. Na de rust kregen we zelfs twee reuzengrote mogelijkheden. Maar waar in 2010 alles in ons voordeel kantelde, zit nu alles tegen. Want de goede wil er wel, alleen de finesse ontbreekt.”

Evens kreeg een gele kaart voor protest, zijn achtste al van het seizoen. “We zijn te braaf”, foetert de verdediger. “Bij KV Mechelen staan ze meteen met tien bij de scheids, ik moet er altijd alleen naar toegaan. Jammer dat ik er nu weer een krijg voor zo’n stommiteit.”

Cercle blijft achter met nul op negen. “We moeten deze week de koppen nog eens bij elkaar steken. We waren het niet meer gewoon om te verliezen. Dan is het een harde klap om drie keer te verliezen. Dit moeten we toch even laten bezinken. En daarna alles op de beker.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties