Jacobs: "Vervanging van Polak is reeds opgelost"

Jacobs: "Vervanging van Polak is reeds opgelost"
Foto: © SC

Anderlecht krijgt vanavond Sint-Truiden op bezoek. De ploeg waar het vorig jaar twee keer tegen verloor en dat deze week Genk nog op een gelijkspel hield. Ariël Jacobs heeft door het vertrek van Jan Polak een plaatsje vrij in de ploeg.

De vraag is wie Jacobs in het team gaat droppen om de Tsjech te vervangen. Er zijn immers een aantal mogelijkheden. "Hoe ik dat ga oplossen? Dat is al gebeurd", aldus de paars-witte trainer. Cheikhou Kouyaté is een optie, maar die speelde al lang niet meer door allerhande blessures. "Zijn fysieke testen in La Manga hebben me echter verrast", vervolgde Jacobs.

"Ik begrijp Suarez"

En ook Kljestan, Marecek en een meer aanvallende oplossing met Suarez zijn mogelijkheden. "Ik heb met Matias gesproken en hem gezegd dat hij een heel mooie invalbeurt heeft gemaakt op Mechelen", vertelde Jacobs. De Argentijn sprak zich gisteren nogal zwaar uit over zijn ontevredenheid op de bank.

"Mati is de laatste maanden volwassener geworden en het is niet onbegrijpelijk dat hij zich vragen stelt. Het is een goed teken als een speler die op de bank zit ongelukkig is. Maar als ik hem er opzet, zullen Boussoufa, Kanu of Legear misschien wel ontgoocheld zijn. Hetzelfde voor De Sutter. Ik begrijp het wel hoor. Ik voel mee met de spelers die verdienen te spelen, maar waar geen plaats voor is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties