“Ik wou mij bewijzen op het veld”

Michiel Derwael
| 5 reacties
“Ik wou mij bewijzen op het veld”
Foto: © SC

Roel van Hemert viert zijn terugkeer in de basis met een overwinning in de derby. Voor de verdediger was het van tegen Cercle Brugge geleden dat hij nog eens aan de aftrap verscheen. Na afloop van de wedstrijd was van Hemert blij met zijn prestatie.

“Het was een opluchting om na drie wedstrijden terug in de basis te staan. Het was geen fijne periode, maar ik heb nooit zitten klagen in de media. Ik wou mij bewijzen op het veld dat ik er sta voor de ploeg.”

De wedstrijd kende een goede afloop voor Lierse, ook zonder de winteraankopen. “Zelfs zonder de nieuwe spelers kunnen wij een wedstrijd winnen. Zo zie je maar dat je een ploeg niet kan kopen. Over mijn eigen prestaties ben ik ook tevreden. De trainer heeft nu een luxeprobleem en moet keuzes maken. De coach zal iedereen nodig hebben en we moeten als een echt team presteren”, vertelt van Hemert.

Volgende week wacht Zulte Waregem op Lierse. “Wij hebben nog moeilijke matchen voor de boeg, maar we moeten nu een eindsprint inzetten. Wij hebben nu een mooi cadeau gegeven aan de supporters met de overwinning tegen Mechelen. Nu moeten wij ons concentreren op de volgende wedstrijd tegen Zulte Waregem. Wij gaan niet voor minder dan één punt, maar het liefste zou ik de drie punten mee naar huis nemen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties