Jorgacevic: "Het is tijd om te vertrekken"

Fabian Morren
| 30 reacties
Jorgacevic: "Het is tijd om te vertrekken"
Foto: © SC

Bojan Jorgacevic denkt luidop aan een vertrek. De Servische doelman van AA Gent vindt het tijd voor wat anders.

"Ik speel bij de nationale ploeg met de duurste verdedigers ter wereld. Kolarov van Manchester City staat op linksback. Vidic is aanvoerder bij Manchester United. Subotic zit bij Dortmund. Ivanovic speelt bij Chelsea. En ik zit bij zo'n klein team", lacht Jorgacevic in HLN.

"De nationale ploeg geeft me natuurlijk meer vertrouwen. Daarom is het moment misschien gekomen. Ik zeg niet dat ik hier absoluut weg wil, maar..."

Jorgacevic heeft zelfs al een voorkeur. "De Bundesliga is iets voor mij. Als je voor de nationale ploeg uitkomt, gaan er nieuwe deuren open. Er zijn al voorzichtige contacten met Duitse ploegen."

"Het kan dus ook zijn dat ik blijf", vervolgt de international. "Maar in een nieuw contract zullen er wel kleine lettertjes staan over een vertrek naar Duitsland."

"Ik ga daar eerlijk over zijn. Als we tot een overeenkomst komen, zal het niet zo moeilijk zijn om nadien toch nog te vertrekken. Pas op, een afscheid zou me zwaar vallen, maar in deze situatie moet ik mijn verstand volgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties