Vaart het paars-witte schip naar een veilige haven?

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Vaart het paars-witte schip naar een veilige haven?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Patrick Vanoppen, de nieuwe sterke man van Germinal Beerschot, denkt niet aan een verhaal in tweede klasse. De Antwerpse club kan vanavond dan best de drie punten thuishouden tegen KV Kortrijk, dat zonder Mohamed Messoudi aan de wedstrijd start.

Een zege zou het paars-witte schip naar een veiligere haven loodsen. Jacky Mathijssen kan in vergelijking met de wedstrijd tegen AA Gent terug op Nemanja Rnic en Roni Porokara rekenen. Adnan Custovic verdringt Junior Negrao terug naar de bank.

Bij Kortrijk ging doelman Damien Lahaye twee wedstrijden op rij in de fout. Hein Vanhaezebrouck behoudt echter het vertrouwen in het 26-jarige sluitstuk. “De supporters van Germinal Beerschot mogen zingen over mij. Ik versta toch geen Nederlands”, zei Lahaye afgelopen week nog vol vertrouwen.

Mohamed Messoudi verschijnt bij zijn terugkeer naar het Kiel niet aan de aftrap. De Marokkaanse Belg was licht onzeker met een blessure en start op de bank.

U kan de wedstrijd hier LIVE volgen.

Opstellingen

Germinal Beerschot: Kaminski, Rnic, Kagelmacher, Clement, P. Monteyne, Cruz, Wanyama, Goor, Porokra, MacDonald en Custovic.

Kortrijk: Lahaye, Capon, Sunjic, Belhocine, Gershon, De Mets, Kums, De Beule, Scepovic, Rossini en Oussalah.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties