D'Onofrio: "Standard was betere ploeg"

Steurbaut Kersten
| 46 reacties
D'Onofrio: "Standard was betere ploeg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard ging in het Ottenstadion zwaar met de billen bloot. Toch vond Dominique D’Onofrio dat zijn spelers een goede wedstrijd achter de rug hadden. “We hadden vanavond het betere van het spel.”

“We hebben een goede prestatie afgeleverd”, stelt D’Onofrio. “De organisatie was goed, maar de foutjes die we maakten, hebben we cash betaald.”

D’Onofrio was niet mals voor scheidsrechter Serge Gumienny. “Op het einde van de eerste helft waren er twee belangrijke fases. Eerst de fout van Christophe Grondin (die geel kreeg, nvdr.) en daarna de niet gefloten strafschop na handspel van Elimane Coulibaly. Vind je het ook niet bizar dat hij binnenbleef nadat hij de wedstrijd had stilgelegd? (Gumienny werd met een blessure vervangen door Burie, nvdr.)”

“Het derde doelpunt heeft ons uiteindelijk dood gedaan. Daarna was de match afgelopen. Misschien dat we nog iets hadden kunnen forceren bij een nieuwe aansluitingstreffer, maar dat zat er niet meer in. Die onderbreking? Jammer, maar wat kunnen wij daar aan doen?”

D’Onofrio was ook tevreden over de invalbeurt van Mehdi Carcela. “Hij heeft wat moeilijkheden en moet nog constanter worden, maar vandaag heeft hij zich getoond met een goede invalbeurt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties