CL: Lyon krijgt koninklijk bezoek over de vloer

CL: Lyon krijgt koninklijk bezoek over de vloer
Foto: © SC

Vanavond komen vier ploegen in actie in de 1/8ste finales van de Champions League. Real Madrid moet op het veld van 'zwarte beest' Lyon proberen een goed resultaat neer te zetten. Chelsea trekt naar het Deense Kopenhagen.

Kopenhagen - Chelsea

Voor Chelsea is de Champions League de kans om het besmeurde blazoen wat op te frissen. In de competitie en de beker loopt het de laatste tijd immers van geen meter. Kopenhagen is echter vol vertrouwen, nochtans ligt de competitie er al een poosje stil.

"Sinds 10 januari zijn we ons aan het voorbereiden voor deze wedstrijd. Mijn spelers zijn in goede doen en blaken van het vertrouwen. Daarnaast heeft Chelsea misschien nog de wedstrijd tegen Everton in de benen. Het zou mij verbazen moest het éénrichtingsvoetbal zijn", liet, Stale Solbakken, de trainer van de Denen weten.

Lyon - Real Madrid

Lyon krijgt vanavond koninklijk bezoek. De Fransen zijn beducht voor Real Madrid ondanks dat de statistieken hen in het voordeel zetten. De voorbije drie partijen kon Lyon de winst immers thuis houden en vorig seizoen kegelde de ploeg van Claude Puel hen uit de CL.

 "Het is een ander team, ze zijn meer in balans, vooral op het middenveld", aldus Puel. "De komst van Mourinho heeft de club enorm veranderd. Hij is een van hun belangrijkste aanwinsten."

Wat denkt Bwin over de matchen?

Real Madrid en Chelsea zijn favoriet. Lyon en Kopenhagen kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Real de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 270 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Chelsea wint u 262.5.

Durft u wedden dat Lyon wint, dan scoort u 712,5 euro bij Bwin. Als u wedt op Schalke 04, dan ontvang je eveneens 690  euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties