Barda: "Heb al een beker, nu de titel"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Barda: "Heb al een beker, nu de titel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elyaniv Barda is de man in vorm bij Racing Genk. De Israëliër wil die vorm nu ook omzetten in prijzen. “Maar we mogen nu nog niet over de titel spreken”, waarschuwt de spits.

Door de halvering van de punten voor de play-offs is het volgens Barda nog te vroeg om over een beslissende wedstrijd te spelen. “Het seizoen is nog lang. Er komen na vrijdag nog twee duels met Anderlecht en ook Gent doet nog mee.”

Barda is echter wel ambitieus. “oen ik in 2007 naar Genk kwam, wilde ik met deze club alle prijzen winnen. De beker wonnen we twee jaar geleden al. Nu nog die titel”, zegt de aanvaller in Het Nieuwsblad.

“Het wordt moeilijk”, beseft Barda. “Maar je weet nooit. We hebben in elk geval evenveel kwaliteit als Anderlecht. We moeten niet onderdoen voor hen als je naar al die jonge talenten bij ons kijkt”

Barda is ook niet meer bezig met een transfer. “Ik ben er nu 29 en ik voel me goed en geliefd in België. Ik jaag niet meer op die transfer. Ik ben meer ontspannen, en dat merk je ook aan mijn spel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties