Juhasz: "Ik wou de match doen kantelen"

Juhasz: "Ik wou de match doen kantelen"
Foto: © SC

Roland Juhasz zorgde in de slotfase met een prachtige kopbalgoal voor een hardbevochten gelijkspel. De Hongaar zag echter ook dat het spel van Anderlecht nog steeds grote gebreken vertoont.

"We speelden heel nerveus en ik weet echt niet waarom", zei de Hongaarse verdediger. "Het balbezit was in orde, maar we deden er te weinig mee. In de tweede helft wou iedereen scoren en daardoor liepen we onze eigen ruimte dicht, want we stonden met te veel vooraan. We namen risico, maar we moesten wel."

Juhasz zag paars-wit in de tweede helft wel zwaar aandringen. "Ik denk wel dat we dit verdienen. Dit gelijkspel is logisch als je de wedstrijd bekijkt. Ik heb in de tweede helft meer vooraan dan achteraan gestaan. Ik wou de wedstrijd doen kantelen. Normaal gezien doe ik dat niet."

Het probleem bij Anderlecht ligt dan ook vooraan, want de spitsen staan nu al een hele tijd droog. "Ik hoop echt dat we weer gaan beginnen scoren. Ik ben de laatste tijd de enige die de goal nog weet staan blijkbaar. Wel leuk vandaag, want ik had nog nooit in de laatste minuut een goal gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties