Mönchengladbach en Logan Bailly blijven laatste

Melissa Maes
| 3 reacties

Mönchengladbach raakt niet weg van de laatste plaats in de Bundesliga. De ploeg van Logan Bailly raakte niet verder dan een gelijkspel tegen Bremen. FC Nürnberg en Timmy Simons blijven ongewijzigd op de zesde plaats staan. Bayern vindt stilaan aansluiting bij de top drie.

VFL Wolfsburg – FC Nürnberg
De druk kwam voornamelijk van de thuisploeg. Het aanvallend voetbal werd beloond in de 23ste minuut. Mandzukic kopt de bal voorbij de keeper van Nürnberg, Schäfer. Dieumerci Mbokani pakte net voor het doelpunt nog een gele kaart. In de toegevoegde tijd van de eerste helft kwamen de bezoekers  gelijk na een vrije trap die Wollscheid over de doellijn bracht.

Ook in de tweede periode was het  Wolfsburg die de meeste kansen verzamelde, maar die konden ze niet afwerken. Opnieuw in de toegevoegde tijd scoort Nürnberg. Nilsson kopte een hoekschop voorbij Benaglio. De ploeg van onze landgenoot Timmy Simons wint buitenshuis met 1-2.

Werder Bremen – Borussia Mönchengladbach
Werder Bremen heeft een sterke wedstrijd gespeeld en kwam dan ook verdiend op voorsprong. Wagner kreeg in de veertigste minuut de bal voorbij Logan Bailly na ontelbare doelkansen.

Pas in de tachtigste minuut kwam de eerste dreiging van Mönchengladbach, maar Wiese kwam niet in de problemen. Geheel onverdiend  kopte Bonfim Dante de bal in doel van Bremen in de toegevoegde tijd. 1-1 was de eindstand.

Bayern München – Hamburger SV
De spelers van Bayern München moeten zaterdag krachtvoer gekregen hebben. Het gaf Hamburger voetballes. Met maar liefst zes doelpunten won de ploeg van Daniel Van Buyten de thuiswedstrijd.

In de eerste helft schreef Robben twee doelpunten op zijn naam. In de tweede helft voegde hij er nog eentje aan toe. Ribéry, Muller en Westermann raapten ook hun goal mee.