Madrileense dromen van Cristiano Ronaldo

vincent david
| 6 reacties
Madrileense dromen van Cristiano Ronaldo
Foto: © SC

Verwezenlijkt Cristiano Ronaldo dit jaar zijn droom door Real Madrid de Champions League te schenken? Tegen Lyon kunnen de Madrilenen een eerste belangrijke klip richting Wembley omzeilen. FC Kopenhagen krijgt op Stamford Bridge een Europees afscheid in stijl. Of kunnen de Denen stunte

Het is al van de lente van 2004 geleden dat Real Madrid nog eens de kwartfinale van de Champions League bereikte, maar na het gelijkspel in Lyon heeft De Koninklijke een uitstekende uitgangspositie. Real verloor dit seizoen immers nog niet in eigen huis en heeft met Karim Benzema een aanvaller in blakende vorm rondlopen. De Fransman scoorde in de heenwedstrijd en leeft op een wolk na zes doelpunten in drie competitiewedstrijden.

Madrid-coach José Mourinho kan vanavond ook weer rekenen op Cristiano Ronaldo, die uit blessure terugkeert. Vorige week meldde de Portugees nog  dat Ronaldo voor  het competitieduel tegen Hercules  moesten afhaken, "Maar als hij zaterdag, zondag, maandag en dinsdag kan trainen, ben ik er zeker van dat hij zal spelen tegen Lyon. En hij zal niet op de bank beginnen, al hou ik niet van spelers die niet 100% fit zijn."

FC Kopenhagen neemt vanavond op Stamford Bridge afscheid van Europa. De Denen staan na de 0-2 uit de heenwedstrijd immers voor een schier onmogelijke opdracht als ze zich nog bij de laatste acht willen scharen.

Chelsea-manager Carlo Ancelotti maakte vandaag bekend op de Chelsea-website dat enkele jongens rust gegund zal worden met het oog op het belangrijke competitieduel tegen Manchester City dit weekend. Vermoedelijk zal Fernando Torres vanavond wel aan de aftrap verschijnen.

Wat denkt Bwin over de matchen?

Real Madrid en Chelsea zijn favoriet. Olympique Lyon en FC Kopenhagen kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Real Madrid de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 196,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Chelsea  wint u 195 euro.

Durft u wedden dat Olympique Lyon wint, dan scoort u 1275 euro bij Bwin. Als u wedt op FC Kopenhagen, dan ontvang je 1350 euro

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties