Mignolet hoopt op kans bij Rode Duivels

Jelle Vereecke
| 24 reacties
Mignolet hoopt op kans bij Rode Duivels
Foto: © SC

Simon Mignolet (23) verwezenlijkt momenteel zijn droom. In zijn eerste seizoen Premier League heeft hij ondertussen al achttien matchen in de eerste ploeg van Sunderland achter zijn naam. Daarin hield hij zelfs acht keer zijn netten schoon.

De jonge Belgische doelman krijgt in Engeland van iedereen de mooiste complimenten toebedeeld. Zo zei zijn coach Steve Bruce onlangs nog dat het jammer is dat Mignolet geen Engelsman is. "Te lang genieten is niet goed", relativeert Mignolet alle lof.

"Ik weet hoe moeilijk het is om er elke week te staan. De druk is groot. Als je goed hebt gekeept mag je niet gaan zweven en als je het slecht hebt gedaan, mag je ook niet in de put zitten. Ik lees ook geen kranten, ik wil niet weten wat ze over mij schrijven. Je moet ook maar twee procent geloven van wat hier in de kranten staat", zegt Simon Mignolet in HLN.

Verdient Mignolet niet stilaan zijn kans bij de Rode Duivels? "Da's de zaak van de bondscoach; het is niet aan mij om te oordelen. Ik kan alleen op training laten zien of ik er klaar voor ben of niet", aldus de 23-jarige Limburger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties