Club Brugge informeert officieel naar Vleminckx

Steurbaut Kersten
| 44 reacties
Club Brugge informeert officieel naar Vleminckx
Foto: © SC

Club Brugge heeft bij het Nederlandse NEC officieel geïnformeerd naar Björn Vleminckx. De 25-jarige Rode Duivel is topschutter in de Eredivisie. “En hij beschikt over de eigenschappen die Club van een speler verwacht.”

Carlos Aalbers, technisch directeur van NEC, bevestigde maandag het nieuws tegenover Voetbal International. “Hij is één van de spelers die we volgen”, bevestigt Vincent Mannaert, general manager bij Club Brugge, in Het Nieuwsblad.

“Er zijn nog andere pistes. We hebben ons geïnformeerd rond Vleminckx, er is een eerste contact geweest. Maar verder is het nog niet geëvolueerd.” Vleminckx geldt wel als de ideale Club-speler. “Voortaan gaan we mogelijke aanwinsten screenen op mentaliteit, drive en enthousiasme. Vleminckx is een speler die over die eigenschappen beschikt”, weet Mannaert.

Het kostenplaatje kan Club Brugge echter afschrikken. NEC zou vijf miljoen euro willen vangen voor de Stier uit Puurs. We gaan met Club geen zaken doen die budgettair niet haalbaar zijn voor ons. Als het ooit zo ver komt dat wij Vleminckx overnemen, dan zal dat aan voorwaarden zijn die voor Club Brugge haalbaar zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties