Club Brugge haalt Vleminckx terug naar België

Michiel Derwael
| 227 reacties
Club Brugge haalt Vleminckx terug naar België
Foto: © SC

Blauw-zwart haalt Vleminckx terug naar België voor 3,3 miljoen euro.De aanvaller van NEC tekent een contract voor vijf jaar. De Rode Duivel werd voorgesteld tijdens 'de Nacht van Blauw en Zwart'.

Club Brugge is de laatste dagen druk in de weer met inkomende transfers. Na het binnenhalen van Fredrik Stenman, verhuist nu ook Rode Duivel Bjorn Vleminckx naar Brugge. Blauw-zwart haalt de topschutter van de Eredivisie voor 3,3 miljoen naar België. De aanvaller tekent een contract voor vijf seizoenen.

De komst van de blonde aanvaller werd met applaus onthaald door de supporters en ze scandeerden zijn naam. Vleminckx stelde al meteen zijn ambities voor. Hij wil volgend jaar voor de titel gaan met Club.

De Rode Duivel is tevreden met zijn transfer. "Ik weet dat er twee jaar geleden een recordbedrag aan transfergeld voor mij is neergeteld. Ik ben heel erg blij dat ik met deze transfer kan laten zien dat dit vertrouwen juist is geweest', vertelt de aanvaller op de site van NEC.

"Het huidige seizoen wil ik op een mooie manier afsluiten en hoop aan het einde van deze competitie bovenaan de topscorerslijst te staan. Dan zou ik geschiedenis schrijven voor NEC en dat lijkt me fantastisch."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties