Eupen: "We waren verrast door de huiszoekingen"

Eupen: "We waren verrast door de huiszoekingen"
Foto: © SC

Ralf Lentz, advocaat van AS Eupen, heeft toegegeven dat er documenten in beslag zijn genomen bij de club en bij Manfred Theissen, de manager van de club. Dinsdag hield het gerecht huiszoekingen in verband met de klacht die Eupen neerlegde.

"We zijn een beetje verrast door de huiszoekingen die door het parket van Brussel bevolen zijn", aldus Ralf Lentz, advocaat van de club, bij BELGA. "We kennen de reden niet en kregen geen enkel bericht ervan. Als dit bedoeld was om bewijzen terug te vinden van de klacht die Manfred Theissen binnendiende bij de voetbalbond hoop ik dat er nu klaarheid gaat komen."
 
Lentz onderstreepte ook dat het voor de club nu moeilijk is om de dagelijkse werking te laten doorgaan omdat de werknemers geen computers meer hebben. Die werden in beslag genomen. De Belgische voetbalbond liet wel al weten dat alle betrokken clubs (Eupen, KV Mechelen, Lierse en Standard) donderdag om 18u30 hun zegje mogen komen doen over de zaak rond de niet-speelgerechtigde speler van Lierse. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties