Kaká: "Real kan Barcelona verslaan en de Treble pakken"

Bart De Wilde
| 23 reacties
Kaká: "Real kan Barcelona verslaan en de Treble pakken"
Foto: © SC

Real Madrid-middenvelder Kaká was gisteren één van de hoofdrolspelers in de wedstrijd tegen Athletic de Bilbao. Met twee benutte strafschoppen had hij een groot aandeel in de 0-3 overwinning op Bilbao.

Vandaaag blikt Ricardo Kaká vooruit op de site van Real Madrid: "Natuurlijk kunnen wij van Barcelona winnen. We maken nog kans op de Spaanse beker, de competitie en de Champions League. Maar nu moeten we ons eerst concentreren op de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur."

Real Madrid speelt volgende week in de Champions League in Londen tegen Tottenham. Daar verdedigt de Spaanse ploeg een 4-0 voorsprong. In de volgende ronde wacht dan waarschijnlijk Barcelona. De andere Spaanse topclub nam met een 5-1 overwinning op Shakhtar Dontesk een grote optie op de volgende ronde.

Kaka is ook blij dat zijn blessureleed eindelijk achter de rug is: "Ik moet hard werken om weer van het voetballen te genieten. Het enige probleem dat ik had, was mijn knie. Ik heb veel te danken aan de club en het feit dat ik de verwachtingen nog niet heb kunnen waarmaken, stoort me."

Tot slot is de Braziliaanse middenvelder lovend over zijn trainer, José Mourinho: "Ik ben hem dankbaar en heb helemaal geen problemen met hem. Hij heeft enorm veel gedaan om mij te helpen. Mourinho is een uitstekende coach en helpt mij te groeien als speler."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties