Leekens: "Het is gewoon een fantastische job"

Fabian Morren
| 5 reacties
Leekens: "Het is gewoon een fantastische job"
Foto: © SC

Georges Leekens bereikte met de voetbalbond een akkoord om zijn contract als bondscoach van de Rode Duivels te verlengen tot 2014. "'t Is gewoon fantastisch", reageert Leekens.

"Er was de voorbije weken wel wat belangstelling gekomen vanuit het buitenland", vertelt Leekens in HLN, "maar eigenlijk wekte dat nooit mijn interesse. Ik vond dat vreemd van mezelf."

"Het is geen geheim dat ik bij het minste wantrouwen in de werkrelatie ga lopen, waardoor ik nooit een langdurig project in elkaar stak. Maar de nationale ploeg is anders. 't Is gewoon een fantastische job. In recente gesprekken met de mensen van de bond bleek dat zij hetzelfde gevoel over mij hadden. Van het één is het ander gekomen."

Leekens is bijzonder opgetogen over zijn huidige job. Met een heel team rondom mij hebben we op korte termijn enorm veel voor elkaar gebracht", zegt de succesvolle oefenmeester. "We zijn gestegen op de FIFA-ranglijst, maar ook het publiek heeft de weg naar de Heizel teruggevonden."

"De sponsors zijn tevreden, jullie, de pers, en niet te vergeten de spelers. Deze contractverlenging is ook aan hen te danken ik ben bijzonder fier op mijn jongens. Ik ben overtuigd dat we het WK in Brazilië halen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties