Genk-backs twijfelachtig voor Anderlecht

Jelle Vereecke
| 23 reacties
Genk-backs twijfelachtig voor Anderlecht
Foto: © SC

Racing Genk kampt met enkele belangrijke geblesseerden voor de match van vrijdag tegen Anderlecht. Zo zijn de vaste backs van Vercauteren allebei hoogst twijfelachtig.

Anele kampt met blessures aan de adductoren en de hamstrings en kon woensdag niet trainen. Hij kreeg intensieve verzorging. Linksachter Daniel Pudil heeft last van de rug en verscheen evenmin op training. Vercauteren wil geen risico nemen door zijn backs op te stellen tegen Anderlecht en ze daarna wekenlang te moeten missen. Beide spelers zijn dus twijfelachtig voor vrijdag.

Joneleit, Matoukou en Barda hadden last van kleine kwaaltjes, maar trainden opnieuw probleemloos mee met de groep. Fabien Camus liep op training een serieus letsel op aan de kuit en laat vandaag een echo nemen. Ogunjimi (knie) trainde opnieuw mee, maar het blijft afwachten of hij fit zal zijn voor Anderlecht.

Verder verwacht Vercauteren dat David Hubert vanaf volgende week zal kunnen revalideren. De aanvoerder liep een drievoudige jukbeenbreuk op in de wedstrijd tegen Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties