Heist zorgt voor spectaculaire comeback

Dirk Pieters
| 1 reacties

In de tweede klasse stond er vrijdagavond één wedstrijd op het programma. RBD Borinage nam het op tegen Heist. Het werd een spectaculaire wedstrijd.

De nummers tien en elf maakten er een heel spannende wedstrijd van. Al leek dat aan de rust toch even anders toen de thuisploeg op een geruststellende 3-0-voorsprong stond. Ouejdide trof twee keer raak en ook Anthony Delplace wist de bal tegen de netten te werken.

Ook in de tweede helft leek de thuisploeg nooit meer in de problemen te gaan komen, maar in de slotfase gebeurde dan toch het onmogelijke. Criel, Van Doren en Webers maakten er in een dolle vijf minuten nog 3-3 van.

Beide ploegen schieten met deze puntendeling niet veel op in het klassement. Heist staat tiende met 40 punten. Borinage moet het stellen met 37 punten op een elfde plaats.