Mazuch: "Oppassen voor Perisic"

Bart De Wilde
| 33 reacties
Mazuch: "Oppassen voor Perisic"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht wint vanavond maar beter om de druk op Genk hoog te houden en Standard niet uit het oog te verliezen. Mazuch wil revanche nemen voor de nederlaag op Brugge.

“Dit seizoen is moeilijker dan het vorige. Toen liep alles op wieltjes, maar dat zou een nieuwe titel dit jaar nog veel mooier maken”, zegt Ondrej Mazuch in La Dernière Heure. “Alles kan nog. Er zijn nog vijftien punten te verdienen. De volgende twee weken beloven stressvol te zijn voor de supporters, maar ook erg leuk.

Tegen Brugge wil Mazuch met zijn ploegmaats revanche nemen voor de nederlaag in Brugge: "Sinds die wedstrijd is alles veranderd. Club Brugge zat toen in een positieve spiraal waar ze nu niet meer inzitten en wij hebben vertrouwen, Bovendien spelen we thuis.”

Roland Juhasz en Marcin Wasilewski zijn tegen Brugge geschorst. De centrale verdediging zal bestaan uit Cheikhou Kouyate en Mazuch: “Vorige week speelde Cheikhou op Daknam goed in de verdediging. Dat heeft me ook niet verbaasd, er is immers niet veel verschil tussen de positie van de centrale verdediger en de verdedigende middenvelder. We communiceren in het Frans en dat lukt aardig."

“We zullen vooral moeten oppassen voor Ivan Perisic. Hij kan naar binnen snijden vanop links en levert goede crosses af”, besluit de Tsjech van Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties