Lierse heeft bekerfinale in het vizier

Fabian Morren
| 4 reacties
Lierse heeft bekerfinale in het vizier
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De bekerfinalisten bij de mannen zijn al een tijdje gekend, maar bij de vrouwen weten we dat vanavond pas. WD Lierse verdedigt in de halve finale een 0-4-voorsprong uit de heenwedstrijd tegen Zulte Waregem.

Het is en blijft voetbal, maar in principe mogen de Lierse vrouwen het niet meer uit handen geven tegen Zulte Waregem. In Waregem werd het immers 0-4. De wedstrijd vanavond wordt in het Herman Vanderpoortenstadion gespeeld. De aftrap is om 20 uur.

WD Lierse is een nieuwe ploeg, die voor het eerst in eerste klasse aantreedt. In het klassement staat de club derde, achter Standard en Anderlecht. Trainer van de vrouwenploeg van Lierse is Ives Serneels. Hij werd onlangs ook benoemd tot coach van de nationale vrouwenploeg.

Selectie WD Lierse: Ribbens, Verbiest, De Cock, De Preter, Verbruggen, Van Gorp, Van Gils, Heiremans, Mermans, Elsen, Stoffels, Hufkens, Haverals, Peeters, Joore, Stevens

Selectie Zulte-Waregem: Nele Cortvriend, Depauw, Van Daele, Coryn, Delcoigne, Wullaert, Blauwblomme, De Puydt, Decubber, Badie, Saelens, Ninclaus, Demeyere, Van den Steen, Bottechia, De Grave, Ameye, Dhondt, Vereecke, Carlier, Meersschaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties