Ceulemans: "Veel zal afhangen van de versterkingen"

Fabian Morren
| 6 reacties
Ceulemans: "Veel zal afhangen van de versterkingen"
Foto: © SC

Standard verzekerde zich van de tweede plaats, waardoor Westerlo zeker is van een Europees ticket. Trainer Jan Ceulemans is verheugd met die beloning.

"Ik ben blij", zegt de Caje. "Ook al hebben we Europees voetbal afgedwongen met behulp van Standard, dit is toch een bewijs dat Westerlo een meer dan degelijk seizoen heeft gespeeld."

"Of ik dit voor mogelijk had gehouden? Gaandeweg. Sinds februari hebben we niet meer verloren. Voor Westerlo is dat een ongelooflijk lange periode. Maar, vergeet niet dat het seizoen voordien met ups and downs is verlopen."

"Als we nu ook nog de beker winnen, moeten we minder voorrondes spelen", weet Ceulemans in GvA. "Daar gaan we dus voor. De laatste jaren is het voor Belgische clubs heel moeilijk gebleken om in die poules te geraken. Daarin presteren, is nog minder ploegen gegeven."

"Ook al stoten we door tot die poules, ons doel voor volgend seizoen blijft onveranderd: een probleemloos jaar draaien. Dat is geen gebrek aan ambitie, maar wel een gezonde vorm van realisme. Veel zal ook afhangen van onze versterkingen. Kan Marcao zich opwerpen?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties