Supporters Genk: "Dit is het zaligste moment dat er bestaat"

Robby Morren
Robby Morren
| 20 reacties
Supporters Genk: "Dit is het zaligste moment dat er bestaat"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Nadat Genk de landstitel had veroverd, bestormden duizenden fans het terrein. Wij waagden ons in de massa en polsten naar de reactie van enkele supporters.

John Thijs en Kristof Meeuwissen genoten zichtbaar van de titelviering. "Wij zijn al fan sinds 1995, wij hebben de 3 bekeroverwinningen meegemaakt maar dit is het mooiste", luidt het. "We pakken de titel in het eigen stadion, voor eigen publiek. Dit is zoveel waard als een bekerfinale en titel samen."

"Over het ganse seizoen heeft Racing Genk de titel verdiend, al moeten we toegeven dat we vandaag toch wel wat geluk hebben gehad", klonk het eerlijk.

Wat verderop troffen we Yves Aerts, die de vreugdetaferelen aan het bekijken was. "Ik ben een gans seizoen naar elke wedstrijd gaan kijken, zowel uit als thuis. Dit is gewoon het zaligste moment dat er bestaat", vertelde hij.

"Aan de rust was het nochtans vies, maar ik had vertrouwen in Genk en dan die 1-1 met nog een kwartier te gaan... zalig."

"Ik vind Genk meer een verdiende kampioen dan Standard. Chapeau voor Standard want zij hebben hele sterke play-offs gespeeld maar Genk heeft het hele seizoen mee bovenaan gestaan." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties