Mignolet: "Iedereen weet hoe belangrijk de wedstrijd tegen Turkije is"

Bart De Wilde
| 20 reacties
Mignolet: "Iedereen weet hoe belangrijk de wedstrijd tegen Turkije is"
Foto: © SC

Simon Mignolet en de andere Rode Duivels verzamelden maandag in een kuuroord in Chaudfontaine om rustig toe te leven naar de belangrijke interland tegen Turkije.

"We mogen hier de eerste dagen wat recupereren, het was voor de meesten een zwaar seizoen", vertelde Simon Mignolet tegen de VRT. "Daarna gaan we weer toewerken naar de match tegen Turkije."

"Iedereen weet hoe belangrijk de match is tegen Turkije", gaat Mignolet verder. "We moeten gefocust blijven en dat weet iedereen binnen de groep. Niemand heeft het woord vakantie al in de mond genomen."

Georges Leekens liet al weten dat Mignolet in doel staat tegen Turkije: "Nu is het aan mij om de keuze van de coach te rechtvaardigen. Na mijn prestaties tegen Oostenrijk en Azerbeidzjan had ik het wel verwacht dat ik opnieuw zou mogen spelen. Ik heb in die matchen niet teleurgesteld en bleef bovendien ook goed op dreef bij Sunderland"

"We moeten er tegen de Turken met zijn allen iets moois van maken", besluit de doelman van Sunderland. "We willen de goeie lijn doortrekken en punten pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties