Supporters Beerschot krijgen paars-witte shirts

Supporters Beerschot krijgen paars-witte shirts
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van Beerschot AC kunnen volgend seizoen een volledig paars truitje aankopen. Hoofdsponsor Quick is bereid om de kleuren van het logo aan te passen op de replica’s.

Beerschot AC werkte de voorbije seizoenen zijn wedstrijden af in een paar-wit shirt met het rood-witte logo van de fastfoodketen. “Op de wedstrijdshirts zal het logo rood en wit blijven”, laat Quick weten.

“Maar voor de replica’s willen we eventueel een inspanning doen door alleen witte contouren te gebruiken op een paars shirt.” Quick benadrukt dat de replica's ook in de traditionele kleuren kunnen aangekocht worden. 

Co-sponsor Hyundai heeft zijn sponsorcontract met twee jaar verlengd, tot 2014. De autofabrikant zal de spelers en technische staf van wagens voorzien en sloot ook een resultaatgebonden overeenkomst af. Goede resultaten zullen beloond worden met een extra financiële injectie.

“We zijn niet tevreden over de resultaten van de voorbije jaren”, zegt PR-manager William Meerschaut. “Maar nu beginnen we met een propere lei. We voelen alvast een positieve vibe.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties