Vanoppen brengt champagne(voetbal)

Manuel Gonzalez
| 117 reacties
Vanoppen brengt champagne(voetbal)
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie volgend jaar op het Kiel komt, zal zijn ogen even opentrekken. Van het 'oude' Germinal Beerschot zal niet veel meer overblijven. Een nieuwe wind moet K Beerschot AC doen opleven.

Zo hield sterke man Patrick Vanoppen al grote kuis in de bestuurs- en de kleedkamer en krijgt de ploeg na een naamsverandering ook een nieuwe uitrusting en een nieuw logo.

Ook voor de supporters zijn er veranderingen op til. Er heerst een nieuwe ‘klantvriendelijke’ prijzenpolitiek en zowel het loge- als het business-seatscomplex worden  in een nieuw kleedje gestoken.

Eén van de nieuwe ruimtes in het Olympisch Stadion wordt “Club 65”. En dat is geen toeval volgens Vanoppen. De Leuvense projectotwikkelaar zag zelf het levenslicht in 1965. En 65 … dat is vijf maal dertien, het oude stamnummer van Beerschot. Toeval? Of gewoon vergezocht?

Vanoppen droomt met de terugkeer van Hernan Losada ook al van het champagnevoetbal van weleer. De fans in de vernieuwde Sterchele Lounge kunnen alvast genieten van een stijlvolle champagnebar, een hippe lounge en een toffe brasserie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties