AA Gent stelt Sollied officieel voor

AA Gent stelt Sollied officieel voor
Foto: © SC

AA Gent stelde vrijdagochtend officieel Trond Sollied voor als nieuwe trainer. "Met Trond gaan we een langetermijnovereenkomst aan zodat we toch enkele resultaten kunnen boeken."

“De club is blij met de overeenkomst van minstens twee jaar”, aldus een trotse voorzitter Ivan De Witte. “De ambitie is om minstens Europees voetbal te spelen. Hogere ambities lijken me niet op zijn plaats.”

“We zijn altijd onder de indruk geweest van Trond Sollied zijn kwaliteiten.” Ook manager Michel Louwagie is overtuigd van de capaciteiten van de Noorse trainer. “Hij komt zeer duidelijk over naar spelers. We zijn overtuigd van zijn toegevoegde waarde aan onze goede spelersgroep.”

“Ik voel ook dat er nu meer ambitie is bij Gent dan bij mijn twee vorige passages hier”, voegt Sollied toe. De 52-jarige coach passeerde eerder blauw-wit in 1999-2000 en in 2007-2008.

Zoals beloofd werd het nieuwe spelersshirt voorgesteld. “Het ontwerp is geïnspireerd op vragen van de supporters. Het thuisshirt straalt gezonde agressiviteit uit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties