"Wij wilden Antwerp weer op de kaart zetten: jammer"

Fabian Morren
| 127 reacties
"Wij wilden Antwerp weer op de kaart zetten: jammer"
Foto: © SC

Gunther Hofmans heeft in GvA gereageerd op de uitspraken van Antwerp-voorzitter Eddy Wauters. "Als ze zich niet kunnen vinden in ons voorstel, tja, dan stopt het verhaal, hé", zegt de voormalige sportief directeur van (Germinal) Beerschot.

Volgens Eddy Wauters zou Hofmans met contracten hebben gezwaaid zonder cijfers en moeilijk verstaanbaar. "Wij hebben juridisch correcte contracten opgesteld. Inderdaad zonder cijfers. Maar die cijfers konden er pas ingezet worden als er een akkoord was. Omdat we dan pas wisten over welke sommen het echt zou gaan. Wij wilden Antwerp echt weer helemaal op de kaart zetten. Da's niet gelukt en da's jammer", zegt Hofmans.

"We hebben echt alles gedaan om een voorstel te doen waar Antwerp veel en veel beter van zou worden. Wij namen het risico, zij niet. Eerst wilden we samen de club hervormen, nadien zouden wij overnemen. Het geld moest van bij ons komen. De spelers ook. Bij een club als Antwerp die al zeven jaar in tweede klasse speelt, loopt niet alles zoals  het hoort, hé. Als dat wel zo was speelde Antwerp zeker in eerste klasse."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties