Eddy Vandezande: "Het verlies van Schouterden is goedgemaakt"

Eddy Vandezande: "Het verlies van Schouterden is goedgemaakt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eddy Vandezande, sportief verantwoordelijk van OHL, glunderde bij de voorstelling van de drie verse aanwinsten. OHL wist de onderhandelingen tot op het laatste moment geheim te houden, maar pakte toch weer uit met heel wat jong en Belgisch talent.

"Het was de bedoeling om Belgen te halen", bevestigde Vandezande. "We willen die typische Leuvense sfeer in de kleedkamer behouden. Natuurlijk gaat het niet lukken om volledig Belgisch te gaan. Er zullen nog wel één of meerdere buitenlanders bijkomen."

Vooral de transfer van Thomas Azevedo deed deugd. "We weten nog hoe we ons voelden toen STVV ons grootste talent, Niels Schouterden, kwam wegplukken. Nu hebben we een evengroot talent weggeplukt bij Lommel United. Ik moet wel benadrukken dat alle onderhandelingen in een heel sportieve en serene sfeer verliepen. We moeten Lommel ook hulde brengen dat ze Thomas op zijn huidige niveau brachten."

"Aan Vermeulen moet ik minder woorden vuil maken. Iedereen kent hem wel al. Hij wil bij ons bewijzen dat Club Brugge hem te snel links liet liggen. De Vriese is dan weer een speler met meer ervaring in tweede klasse. Maar hij stond bij ons wel in de top vijf van beste spelers. Hij is onmiddellijk inzetbaar en heel leergierig. Voor hem moest er iets meer over en weer gebeld worden met Antwerp, maar uiteindelijk is iedereen tevreden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties