"Baert verlaat de Bosuil met pijn in het hart"

"Baert verlaat de Bosuil met pijn in het hart"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Kevin Baert van Antwerp werd door Carl Geeraerts, manager bij de Great Old, deze week een te dure vogel genoemd. "Zijn eisen liggen te hoog", zei hij. Het management van Baert wenste daarop te reageren.

"Noch de speler, noch ikzelf (zijn makelaar), hebben tot op heden een gesprek gehad met RAFC over het komende seizoen. Laat staan dat er over bedragen is gesproken. Men heeft zelfs nog niet gevraagd OF er kan gesproken worden over volgend seizoen. Het is dan ook bijzonder spijtig te moeten vaststellen dat men nu vanuit de club beweert dat de speler zijn looneisen te hoog liggen."
 
"Men tracht op een afkeurenswaardige manier bij de supporters de indruk te wekken dat Kevin Baert teveel geld vraagt. Wraakroepend, gelet op het verdedeld jeugdcontract dat hij tot op heden had en dat nooit werd aangepast."
 
"Voor een speler zelf, die houdt van de club Antwerp FC, niet van de bestuurders, is dit een slag in het gezicht. De benefiet die door de supporters werd georganiseerd na zijn blessure die werd opgelopen tegen GBA, zal hij altijd in het hart dragen. Hiervoor werd overigens geen enkele medewerking vanuit de club verleend. Kevin Baert tekent eind deze week bij een andere club en verlaat de Bosuil met pijn in het hart."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties