Antwerp: "Het volk heeft gekozen voor verandering"

Steurbaut Kersten
| 108 reacties
Antwerp: "Het volk heeft gekozen voor verandering"
Foto: © SC

De supporters van Antwerp houden vrijdagavond een protestmars tegen het bestuur. Er worden zo’n 1.500 fans verwacht. “Het volk heeft gekozen voor verandering.”

Antwerp begint dit jaar aan zijn achtste seizoen in tweede klasse. Enkele maanden geleden kondigde het bestuur nog aan dat alleen de promotie naar de hoogste afdeling goed genoeg was, maar ruim een maand voor de start van de nieuwe competitie keren de rood-witte fans zich massaal tegen voorzitter Eddy Wauters en de andere beleidsvoerders op de Bosuil.

“Het leek lang onmogelijk maar het lijkt dan eindelijk zo ver”, verwoordt Wouter Indemans in een opiniestuk op www.wijzijnantwerp.be het gevoel van de fans.  “Jarenlang, ongeacht succes of tristesse, waren de fans verdeeld.” Vrijdag houden diezelfde fans een protestmars aan de poorten van de Bosuil. Er worden zo’n 1.500 supporters verwacht.

Waarom? De redenen zijn legio. “De verkoop van een sterkhouder, een nieuw transferverbod, het afkeuren van een investeringsplan, het veel te lang moeten slikken van loze beloftes en vernederingen, het totale gebrek aan toekomstperspectief en het jarenlange verval van hun club, … De kruik gaat maar zo lang te water tot ze barst. Hun eer is zwaar gebarsten, en de verantwoordelijken daarvoor moeten nu barsten.”

“Er is geen weg terug, noch voor de fans, noch voor het bestuur. Het volk heeft gekozen voor verandering. Het volk heeft gekozen voor vernieuwing. Het volk is de vernederingen en het gebrek aan respect zat en keren hun rug naar hun leiders. We are the people, we are the club.”

U kan het volledige opiniestuk van Wouter Indemans lezen op Wij zijn Antwerp

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties