Jol: "Ik was het gezeik bij Ajax beu"

Fabian Morren
| 7 reacties
Jol: "Ik was het gezeik bij Ajax beu"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Martin Jol heeft in NRC Handelsblad zwaar uitgehaald naar zijn voormalige club Ajax. In december van vorig jaar verliet hij de club. "Ik was het gezeik zat", zegt de coach nu.

"Ik heb het als buitenstaander nog lang volgehouden", vertelt Jol, die nu coach van Moussa Dembélé is bij Fulham. "Er was altijd verzet binnen de club. Ik was het gezeik zat. Ik wilde met mijn vertrek de spirit en de rust laten terugkeren. En ik denk dat het een goede oplossing is geweest."

"Na mijn vertrek hebben ze allerlei dingen recht proberen te breien. Neem het aantrekken van André Ooijer. Iedereen vond het belachelijk. Die was niet alleen onder mij belangrijk, maar ook onder zijn volgende trainer."

"En Mido heeft ze met zijn paar doelpunten de punten bezorgd die aan het einde belangrijk waren. Hij heeft geen cent gekost. Aan het slot zag ik Ooijer, Rasmus Lindgren en Oleguer gewoon op de bank zitten. Lekkere verjonging. En nu hebben ze Theo Janssen gehaald. Als ik dat zou hebben voorgesteld, zouden ze zeggen: 'Die Jol is niet goed'.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties