"Ik krijg het niet over mijn hart om STVV op zijn beloop te laten"

Jarryd Naegels
| 2 reacties
"Ik krijg het niet over mijn hart om STVV op zijn beloop te laten"
Foto: © SC

Benoît Morrenne wordt genoemd als één van de kandidaten om STVV over te nemen van Roland Duchâtelet. De tot voor kort Managing Director van KIA Motors heeft al heel wat ervaring met de sportwereld. "Dankzij de sponsoring."

KIA sponsort onder meer de Rode Duivels, Kim Gevaert en Tia Hellebaut. Morrene gaat binnenkort mogelijk nog een stapje verder door voorzitter te worden bij Sint-Truiden. "Als de zakelijke voorwaarden goed zijn, waarom dan niet", vraagt hij zich af in Het Nieuwsblad.

"Er zijn meer mensen die in aanmerking komen", weet hij. "Ik ben een man van de streek. Sinds mijn zesde ga ik al naar de wedstrijden van STVV kijken. Ik ken mijnheer Duchâtelet dan ook heel goed."

Nu Duchâtelet naar Standard gaat, wil Morrenne Sint-Truiden niet aan zijn lot overlaten. "Ik kan het niet over mijn hart krijgen om alles op zijn beloop te laten. Toen ik Duchâtelet succes wenste bij De Rouches, stuurde hij me terug waarom ik de Limburgse club niet zou kunnen overnemen. Zo is de bal aan het rollen gegaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties