Vercauteren wil duidelijkheid van zijn 'sterspelers'

Vercauteren wil duidelijkheid van zijn 'sterspelers'
Foto: © SC

Frankie Vercauteren is niet de man die graag onzekerheid rond zich heeft. De trainer van Genk wil dan ook zo snel mogelijk weten wie er allemaal in zijn kern voor volgend seizoen zal zitten.

Voorlopig is er nog niemand weg, maar de transfergeruchten zoemen rond op het trainingsveld. "Ze zijn enkel nog met die transfers bezig zijn. Dat kan niet de bedoeling zijn. Het is mijn taak om een ploeg te maken. Ik word niet betaald door Chelsea", zei Vercauteren aan VRT. "Het zijn dezelfde jongens als een jaar geleden. Als ze nu in de belangstelling staan, dan is dat dankzij de resultaten van de ploeg. Daar moeten ze eens bij blijven stilstaan."

Enkel Eric Matoukou wil echt vertrekken. "Er is er één die duidelijk gezegd heeft dat hij liever een transfer wil. Maar die jongen was er niet bij op stage", zei Vercauteren aan Het Nieuwsblad over de door enkele Russische ploegen gegeerde verdediger.

"Er moet duidelijkheid komen. Zeker omdat er binnen drie weken al een eerste doel is. Je kan het niet blijven uitstellen. Ik kan er gerust inkomen dat er jongens zouden vertrekken als alle betrokken partijen akkoord gaan. Maar in onduidelijkheid deze voorbereiding afwerken, zonder te weten met welke spelers we straks kunnen aantreden, is voor niemand goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties