Degraen: "Bod op Matoukou is ruim onvoldoende"

Ruben Philippe
| 78 reacties
Degraen: "Bod op Matoukou is ruim onvoldoende"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Verdediger Eric Matoukou heeft zijn zinnen op een transfer naar Rusland gezet. Bij landskampioen RC Genk willen ze wel meewerken aan een overgang, maar de Limburgers vinden het huidige bod veel te laag.

Bij RC Genk willen ze hun verdediger best laten vertrekken. Toch zal de Russische club met een beter voorstel moeten afkomen. "Mijn standpunt is het volgende. Eric Matoukou heeft een sterk seizoen achter de rug. Als hij vertrekt, wordt het niet eenvoudig om een valabele vervanger te vinden. Daarom ook vinden wij dat er boter bij de vis moet komen", verklaart algemeen directeur Dirk Degraen in Het Belang van Limburg.

"Het bod dat wij tot nu toe hebben ontvangen, is echter ruim onvoldoende. Het ligt zelfs nog lager dan enkele aanbiedingen die we gekregen hebben voor jongens die bij ons nog geen minuut op het veld hebben gestaan. Anders gezegd, met wat men op tafel wil leggen, kunnen wij in de verste verte geen waardig alternatief aantrekken", vertelt Degraen verder, die Matoukou onlangs nog een verbeterd voorstel deed. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties