Tosin Dosunmu en Dudu op proef bij Antwerp

Dirk Pieters
| 126 reacties
Tosin Dosunmu en Dudu op proef bij Antwerp
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp krijgt deze week het bezoek van Tosin Dosunmu. De Nigeriaanse aanvaller sluit vanaf vandaag aan bij de groep op de Bosuil.

De ervaren spits kwam in het verleden uit voor KV Mechelen, Westerlo, Austria Wien, Germinal Beerschot, AS Nancy en Zulte Waregem. Afgelopen seizoen speelde de aanvaller nog voor het Nederlandse MVV waar hij opnieuw wist te scoren en assists te geven.

Dosunmu werd in het jaar 2005-2006 nog topschutter in de Belgische competitie met achttien doelpunten. Met Antwerp zou het voor Dosunmu zijn negende club in ongeveer tien jaar zijn, maar daar wil de spits het wel bij laten. Zo liet de aanvaller een tijd geleden nog weten dat hij het liefst nu enkele jaren bij dezelfde club wil blijven en niet meer te verhuizen.

Dosunmu is niet de enige speler die zich deze week mag bewijzen. Ook Dudu, Renan, Caine Vos (zoon van Henk Vos)  en Iliyan Stoimenov krijgen de kans om zich te tonen. Dudu kreeg in het verleden nog een contract bij Germinal Beerschot, maar lijkt nu op weg naar Antwerp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties