Perisic: "Ik ben Club heel dankbaar"

Nico Wieme
| 43 reacties
Perisic: "Ik ben Club heel dankbaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor aanvang van de wedstrijd tussen Club Brugge en Bayer 04 Leverkusen verscheen Ivan Perisic op de grasmat van Jan Breydel. De Kroaat nam even de tijd om zich tot zijn voormalige fans te richten. "Bedankt iedereen voor de twee fantastische seizoenen."

Door de lange wachtrijen aan de loketten gingen de Brugse Metten tien minuten later dan gepland van start. De aftrap van deze galamatch werd gegeven door Ivan Perisic die speciaal uit Duitsland was afgezakt om afscheid te nemen van zijn fans en ex-ploegmakkers. In een truitje met zijn rugnummer 44 op en onder luid applaus begaf de topschutter van vorig seizoen zich naar de middenstip.

“Ik bedank iedereen die mij hier twee fantastische seizoenen heeft bezorgd. Ik blijf Club altijd in mijn hart dragen en als de gelegenheid zich voordoet, kom ik zeker terug naar dit stadion. In Dortmund verloopt alles prima momenteel. Op tainingen gaat het er wel harder en sneller aan toe dan bij Club, maar ik red het wel.”

Op deze woorden galmde zijn naam door het stadion. Perisic zwaaide uitvoerig naar een volgepakt Jan Breydel en verdween in de catacomben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties