Veyt: “Verder gaan op de ingeslagen weg”

Maarten Verhoeven
| 3 reacties
Veyt: “Verder gaan op de ingeslagen weg”
Foto: © SC

Danny Veyt trainde vorig seizoen de beloften van Lokeren. Dit seizoen staat de oud-international als T3 aan de zijde van Peter Maes. Hij hoopt dat Lokeren zich opnieuw kan plaatsen voor Play-Off 1, maar blijft voorzichtig.

“De voorbereiding verliep vrij goed, met weinig blessures”, vertelt Danny Veyt aan Voetbalkrant.com. Met Harbaoui heeft Lokeren de topschutter uit tweede klasse kunnen binnenhalen. “Hij is volop op dreef nu en doet het al behoorlijk goed.”

Het belangrijkste bij Lokeren is dat er geen sterkhouders zijn vertrokken. “De kern is inderdaad hetzelfde gebleven. De automatismen zijn er en we moeten gewoon verder gaan op de ingeslagen weg.”

Is de doelstelling opnieuw Play-Off 1 halen zoals vorig seizoen? “Eens je daar van geproefd hebt, wil je er natuurlijk terug bij zijn. Maar ook de andere clubs zijn versterkt. Play-Off 1 halen geeft iets extra. Vorig jaar waren het KV Mechelen en Lokeren die zich bovenaan mengden in de strijd om de eerste zes plaatsen. Het kan zijn dat dit seizoen een onverwachte ploeg ook mee zal doen of dat een topploeg het laat afweten. Je hebt de nodige dosis geluk nodig en we moeten ook bespaard blijven van blessures.”

Lokeren haalde daarnaast ook twee jonge Zuid-Afrikanen en enkele jongeren uit de eigen jeugd steken de neus aan het venster. “De toekomst zal moeten uitwijzen wat ze kunnen brengen. Met die jonge spelers erbij zijn we wel in de breedte versterkt. We hopen dat iedereen fit blijft en dat we onze start niet missen”, besluit Veyt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties