Alweer 3 nieuwe testers op de Bosuil

Alweer 3 nieuwe testers op de Bosuil
Foto: © SC

De oudste club van het land verwelkomt opnieuw enkele testspelers. De bekendste naam is ongetwijfeld die van Cliff Mardulier.

Het zijn drukke dagen op de Bosuil. Nadat eerder bekendgemaakt werd dat de deal tussen de groep-Verhaegen en het bestuur van Antwerp wellicht morgen zal worden beklonken, blijft de Great Old ook op sportief vlak volop actief.

Zo verwelkomde Antwerp gisteren 3 nieuwe spelers. Pascal Bissé, een 23-jarige verdediger uit Kameroen, was vorig seizoen ook al een tester. Afgelopen seizoen speelde hij voor FC Aubervilliers in de Franse 4de klasse. Ook Michaël Van Geele traint mee op de Bosuil. De blonde middenvelder staat al langer op het verlanglijstje. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor FC Brussels.

En tenslotte traint ook doelman Cliff Mardulier mee. Vorig seizoen speelde hij voor het Nederlandse MVV. Mardulier verliet België enkele jaren geleden, na het welbekende gokschandaal. De kans dat hij een contract krijgt, is echter klein. Met Théo Defourny, Kevin Wauthy, Sten Vandenbossche en Jeroen Hofmans beschikt Antwerp immers al over 4 doelmannen.

De oudste club van het land beschikt nog steeds over een transferverbod. Nieuwe spelers kunnen wel een contract tekenen, maar mogen niet meedoen in officiële wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties