Joneleit out voor Cercle, Barda twijfelachtig

Maarten Verhoeven
| 22 reacties
Joneleit out voor Cercle, Barda twijfelachtig
Foto: © SC

Het zijn drukke tijden voor de landskampioen. Tussen de twee wedstrijden van de laatste voorronde voor de Champions League neemt Racing Genk het op tegen Cercle Brugge.

Genk zal in de match van zaterdag tegen Cercle geen beroep kunnen doen op Torben Joneleit. De Duitse verdediger ontbreekt wegens een contractuur aan de hamstring. “We hebben niet zoveel mogelijkheden om hem te vervangen”, sprak Pierre Denier op de persconferentie. “Jeroen Simaeys is een van de opties. Wat Joneleit betreft is het ook een groot vraagteken of hij de match van dinsdag haalt.”

Elyaniv Barda is wel opgenomen in de selectie voor morgen, maar hij is twijfelachtig. Kevin De Bruyne is nog een tijdje out. Ook Marvin Ogunjimi is niet tijdig fit voor de verplaatsing naar Cercle. Of de spits de terugwedstrijd tegen Maccabi Haifa haalt, valt nog af te wachten.

Nieuwe doelman Gregorz Sandomierski is voor het eerst speelgerechtigd. Er wordt nog een 20ste speler aan de selectie toegevoegd na de wedstrijd van de beloften tegen Anderlecht.

Selectie Genk: Sandomierski, Hubert, Hyland, Töszer, Vossen, Vanden Borre, Camus, Anele, Simaeys, Barda, Buffel, Nadson, Dugary, Durwael, Köteles, Kennedy, Lentz, Pudil, Limbombe

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties