Reactie Boeckx: "Gent verdient meer dan die 7 punten"

Robby Morren
Robby Morren
| 15 reacties
Boeckx: "Gent verdient meer dan die 7 punten"
Foto: © SC

Frank Boeckx behoudt het vertrouwen van trainer Sollied. Hij mocht ook tegen Westerlo aan de aftrap komen. "De coach geeft vertrouwen", vertelde hij aan onze redactie.

Robby Morren vanuit Westerlo

"We hebben tegen Westerlo een Gent gezien met twee gezichten", gaf de doelman toe. "We kenden een goede start en we kwamen 1-0 voor, het eerste halfuur was goed. Daarna liep het minder, we lieten de bal niet meer goed rondgaan."

"We zijn wel opnieuw scherp uit de kleedkamer gekomen en daarna hebben we controle gehouden. El Ghanassy was de tweede helft  overal aanwezig, dan is het natuurlijk genieten om hem bezig te zien."

Verdienen meer dan 7 punten
"Na onze start met 1 op 6 mogen we wel tevreden zijn met 7 op 12. Eigenlijk is het zelfs een vertekend beeld want wij verdienden meer dan die 7 punten."

Boeckx was ook over zijn eigen prestatie tevreden. "De coach geeft mij vertrouwen en ik doe gewoon mijn best." Op het einde van de wedstrijd scandeerden de fans zijn naam. "Ik kon op het einde nog een goede redding doen, ik plukte ook enkele ballen en bracht zo ook de nodige rust en stabiliteit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties